SW Retail

SW-Retail

Een oplossing voor iedere taak

Met de software oplossingen van SW-Retail beheer je alles in één systeem voor het effectief aansturen van jouw bedrijf. Hiermee borg je alle processen vanuit één systeem en volledig in de cloud. Op die manier ben je als ondernemer altijd en overal flexibel, snel en doelgericht in wat je doet.

Jouw voordelen bij SW-Retail:

  • Overal en altijd bereikbaar
  • Software voor elke fase van je bedrijf
  • Continue innovatie door onze development afdeling
  • Koppelen met WooCommerce of met Magento
Aanmelden voor gratis proefperiode

Beheer inkoop tot verkoop

in één compleet systeem

Bij SW-Retail kun je terecht voor bedrijfssoftware met jouw totaaloplossing in omnichannel retail automatisering. Beheer vanaf nu alles van jouw inkoop, verkoop, voorraad, logistiek en relaties voor winkel én webshop bij elkaar in één compleet systeem.

Synchronisatie of integraties van externe platformen en systemen zijn niet meer nodig, dus jouw informatie is altijd up-to-date. Het enige dat je nodig hebt voor deze cloud software, is een webbrowser. Waar je ook bent of wanneer je maar wil: jij kunt altijd bij je online systeem!

Of je nu een winkel, een webshop of allebei als omnichannel bedrijf hebt, ze bieden je de juiste oplossing. Groothandel, multifiliaal of franchise? Geen probleem, ook aan die type bedrijven hebben ze gedacht! Daar komt bij dat de software zo is ingericht dat je eenvoudig kassa’s of winkels kunt toevoegen.

De software groeit dus van starter tot gevestigd bedrijf met je mee. Daarnaast bevat het verschillende branche specifieke functies waardoor je, ongeacht de sector of branche waarin je verkoopt, met deze omnichannel retail automatiseringssoftware aan de slag kunt.

Webshop koppeling

Koppel je kassasysteem en webshop

Een webshop koppelen aan een kassasysteem met voorraadbeheer zorgt ervoor dat je webshop automatisch wordt bijgewerkt met de actuele voorraad. Zo weten je klanten dat de artikelen altijd beschikbaar zijn. Precies de voorspelbaarheid die je wilt, zodat je nooit meer een klant teleur hoeft te stellen! Hieronder lichten we de belangrijkste webshop koppelingen uit die je webshop en kassa tot een logisch, synchroon geheel maken. Heb je vragen over een andere webshop koppeling? Neem dan even contact met ons op!

Koppelen met Magento
SW-Retail beschikt over ruime ervaring met deze webshop koppeling. Sterker nog, binnen 30 minuten koppelen ze je SW-Retail kassasysteem aan je Magento2 webshop! En die koppeling is volledig. Je hoeft dus geen attributen of attribuut-sets in het systeem aan te maken!

Woocommerce koppeling
Voor een webshop koppeling met Woocommerce ben je ook bij SW-Retail op de juiste plek. Deze koppeling zorgt ervoor dat alle productinformatie vanuit je voorraadbeheersysteem in je webshop komt. Is er een bestelling geplaatst in je Woocommerce webshop? Dan wordt de bestelling automatisch ingelezen in je SW-Retail voorraadbeheer en kassasysteem. Zo is je voorraad altijd bijgewerkt en hoef je geen klanten teleur te stellen.

Nieuwsgierig naar meer? Probeer het gratis uit!

Wil je al deze functionaliteiten zelf wel eens bekijken? Probeer SW-Retail 30 dagen gratis uit.

Aanmelden voor gratis proefperiode