Trustindex

Trustindex

Google reviews op je website plaatsen met Trustindex

Het tonen van je recensies op je website kan een lastige taak zijn, en als je de verkeerde tool kiest, heb je mogelijk de hulp van een ontwikkelaar nodig om alles correct in te stellen. Wij hebben een gebruiksvriendelijke tool gevonden die biedt wat nodig is. Trustindex kan eenvoudig worden geïnstalleerd op elke website en biedt alle functies die nodig zijn om te profiteren van je klantrecensies.

 • Google reviews automatisch importeren
 • Kies uit 36 lay-outs en 25 vooraf ontworpen stijlen.
 • Koppelen met 133 beoordelingsplatforms
 • Tonen van berichten uit je SocialMedia
 • Geef een onbeperkt aantal beoordelingen weer

MarcelMedia is Partner van Trustindex en zorgt voor een keurige integratie in WordPress, WooCommerce en Magento webshops.

reviews platforms

Google reviews zijn zeer waardevol

Ze zeggen iets over de klantbeleving van je onderneming

Heb jij veel positieve Google recensies ontvangen? Dat is natuurlijk geweldig, want dit geeft toekomstige klanten het vertrouwen dat ze bij jou kunnen rekenen op uitstekende service. Kortom, zo’n positieve getuigenis zorgt voor extra betrouwbaarheid en dat wil je natuurlijk ook uitdragen.

Je kunt Google reviews ook prominent op je website tonen met TrustIndex!

Toon je beoordelingen op een prachtige, eenvoudig te integreren en mobiel responsieve manier met deze widgets. Kies uit 36 verschillende lay-outs en 25 vooraf ontworpen stijlen. Beheer al je beoordelingen op één plek en vergroot je online reputatie met onze handige overzichtspagina voor beoordelingen.

Laat je sociale feeds schitteren met onze prachtige, mobiel responsieve widgets. Beschikbaar voor Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, Google, Twitter en Pinterest. Verzamel meer dan 100 Google-recensies met slechts 3 minuten werk en bereik de eerste positie op Google Maps in jouw branche. Maak e-mailhandtekeningen met widgets die recensiesamenvattingen bevatten en integreer ze in je nieuwsbrieven, zodat je klanten je beste beoordelingen vaker zien.

Laat je klanten eenvoudig de technische kenmerken van je website bekijken. Ze monitoren voortdurend de status van je website.

Genereer met slechts één klik volledig op maat gemaakte, unieke antwoorden. 1 antwoord = 2 seconden. Boost je online aanwezigheid en maak indruk op je bezoekers!

Voorbeeld Google Reviews: MarcelMedia
Voorbeeld SocialMedia: DetailCarCare

Verhoog je omzet met TrustIndex

Functies die je omzet verhogen

 • Geef een onbeperkt aantal beoordelingen weer
  Je kunt Trustindex testen met 10 beoordelingen in de gratis versie.
  Upgrade naar Business om ALLE ontvangen beoordelingen weer te geven. Wees de onbetwiste klantkeuze in je branche!

 • Maak een onbeperkt aantal widgets
  Gebruik de widgets die het beste bij je pagina passen om vertrouwen op te bouwen.

 • 133 beoordelingsplatforms
  Voeg meer recensies toe aan je widget van Google, Facebook, Yelp, Amazon, Tripadvisor, Booking.com, Airbnb, Hotels.com, Capterra, Foursquare, Opentable, enz. Om meer vertrouwen te krijgen en om klanten op je site te houden.

 • Mix beoordelingen
  Je kunt je beoordelingen van verschillende platforms mixen en weergeven in 1 beoordelingswidget.

 • Krijg meer beoordelingen
  Gebruik ons beoordelingsuitnodigingssysteem om honderden nieuwe beoordelingen te verzamelen. Word onmogelijk om te weerstaan!

 • Beheer alle beoordelingen op 1 plaats
  Schakel een e-mailwaarschuwing in voor ALLE nieuwe beoordelingen, zodat je ze snel kunt beheren.

 • Automatisch updaten met NIEUWE beoordelingen
  Wordpress kan geen beoordelingen bijwerken, maar Trustindex wel!
  Zodra je een nieuwe review krijgt, kan Trustindex Business deze automatisch aan je website toevoegen. Klanten houden van nieuwe beoordelingen!

Wordpress
Magento
Shopify
Woocommerce

Talloze integraties

Trustindex werkt overal prima!

Geef al je beoordelingen op één plek weer en beheer ze, en vergroot je online reputatie met een overzichtspagina voor beoordelingen. Geef ook je sociale feeds weer met prachtige, mobiel responsieve widgets. Instagram-, Facebook-, YouTube-, TikTok-, Google-, Twitter- en Pinterest-platforms beschikbaar.

Meer weten over Trustindex?

Verhoog je omzet met klantrecensies. Geen codering vereist.

Maak een gratis account aan!