Geniet van de mogelijkheden van Magento met een professionele webshop, door mij ontwikkeld op basis van je wensen. Professionele Magento webwinkel voor de toekomst.

Magento

Voor professionele e-commerce oplossingen kun je niet zonder Magento. Dit krachtige systeem is perfect geschikt voor het bouwen en optimaliseren van je webshop. Wil je met je webwinkel net wat verder gaan dan de standaard webshops, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Met een Magento webshop op maat bezit je de sleutel naar het succes van je onderneming. De basis van Magento biedt je webshop vele functionaliteiten, die ik graag voor je installeer. Ik werk op basis van je wensen en bespreek graag de mogelijkheden van dit krachtige e-commerce systeem.

Screenshot Magento webshop

Magento webshops bij MarcelMedia:
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Nederlandse taal en beheer
  • Overal toegang tot je Magento webshop

Vindbaarheid van Magento webshop

Ook al heb je nog zo’n goede Magento webshop, als de klanten je producten niet kunnen vinden, haal je niet de gewenste verkoopcijfers. Ik zorg ervoor dat je Magento webwinkel gevonden wordt door relevante bezoekers. Bij het ontwikkelen van uw e-commerce oplossing, zorg ik voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO) met onder andere unieke teksten, overtuigende Metatags en een goede interne structuur. Dankzij deze optimalisatie hoef je geen geld uit te geven aan dure AdWords campagnes, de relevante bezoekers zullen via de zoekmachines vanzelf naar je webshop komen.

Lage kosten dankzij open-source

Magento is een open-source platform, waarop ontwikkelaars en experts voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Omdat Magento open-source is, ben je niet gebonden aan hoge licentiekosten en daarmee is het een relatief goedkoop om een Magento webshop te beheren. Open-source heeft nog een voordeel en dat is dat er voortdurend nieuwe mogelijkheden online komen voor je webwinkel. Ik implementeer deze graag voor je in een nieuwe of al bestaande Magento webshop. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor een e-commerce oplossing op maat.

Meer over Magento?

Ik vertel je graag meer over wat ik kan doen met Magento en hoe ik jou het beste kan helpen.
Dus bel gerust met 013-2340045 of stuur mij een e-mail bericht

Magento ontwikkeling Marcel

Mijn naam is Marcel Maagdenberg, een Freelance Webdesigner uit Tilburg. Ongeveer 14 jaar geleden heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Mijn dienstverlening gaat verder dan het leveren van een website. Juist ook het verbeteren van bestaande websites beschouw ik als een interessante uitdaging.

Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar een gedreven Magento freelance ontwikkelaar om een website te realiseren die volledig past bij wensen. Is er een technisch mankement, wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen of kom je ergens niet uit? Ik help je graag verder.
Meer over Magento functies en mogelijkheden