Geniet van de mogelijkheden van Magento met uw professionele webshop, door mij ontwikkeld op basis van uw wensen. Professionele Magento webwinkel voor de toekomst.

Magento

Voor professionele e-commerce oplossingen kunt u niet zonder Magento. Dit krachtige systeem is perfect geschikt voor het bouwen en optimaliseren van uw webshop. Wilt u met uw webwinkel net wat verder gaan dan de standaard webshops, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Met een Magento webshop op maat bezit u de sleutel naar het succes van uw onderneming. De basis van Magento biedt uw webshop vele functionaliteiten, die ik graag voor u installeer. Ik werk op basis van uw wensen en bespreek graag met u de mogelijkheden van dit krachtige e-commerce systeem.

Screenshot Magento webshop

Magento webshops bij MarcelMedia:
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Nederlandse taal en beheer
  • Overal toegang tot uw Magento webshop

Vindbaarheid van uw Magento webshop

Ook al heeft u nog zo’n goede Magento webshop, als de klanten uw producten niet kunnen vinden, haalt u niet de gewenste verkoopcijfers. Ik zorg ervoor dat uw Magento webwinkel gevonden wordt door relevante bezoekers. Bij het ontwikkelen van uw e-commerce oplossing, zorg ik voor de zoekmachine-optimalisatie (SEO) met onder andere unieke teksten, overtuigende Metatags en een goede interne structuur. Dankzij deze optimalisatie hoeft u geen geld uit te geven aan dure AdWords campagnes, de relevante bezoekers zullen via de zoekmachines vanzelf naar uw webshop komen.

Lage kosten dankzij open-source

Magento is een open-source platform, waarop ontwikkelaars en experts voortdurend bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Omdat Magento open-source is, bent u niet gebonden aan hoge licentiekosten en daarmee is het een relatief goedkoop om een Magento webshop te beheren. Open-source heeft nog een voordeel en dat is dat er voortdurend nieuwe mogelijkheden online komen voor uw webwinkel. Ik implementeer deze graag voor u in een nieuwe of al bestaande Magento webshop. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw e-commerce oplossing op maat.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke project?
Neem vrijblijvend contact met mij op.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.