Maak het makkelijk om de aankoop te delen via social media en informeer je klant en benadruk je service! Bedankt pagina is veel belangrijker dan veel webshopeigenaren denken.

Checkout success Magento

De bedankpagina van een Magento webshop is veel belangrijker dan veel webshopeigenaren denken. Eigenlijk is de bestelling van een klant pas het begin van veel meer. De bedankpagina is de ideale gelegenheid om klanten te verleiden voor jouw nieuwsbrief. Zo profiteer je optimaal van het ‘feel good’ gevoel dat de klant heeft na zijn aankoop. Op dezelfde manier kun je ook gerelateerde producten onder de aandacht brengen of bijvoorbeeld upsellmogelijkheden laten zien. En wat meer aandacht voor jouw webshop? Bied jouw klanten dan de mogelijkheid om via Facebook, Twitter of andere social media de wereld te laten weten wat ze bij je hebben gekocht.

Bedanktpagina

Natuurlijk moet ook het servicegedeelte op de bedankpagina niet vergeten worden. Vertel de klant duidelijk hoe het verzendproces in zijn werk gaat en hoe ze eventueel contact kunnen opnemen bij vragen. Een kortingscoupon toevoegen doet het ook altijd goed of bijvoorbeeld het benadrukken van fysieke winkels die bij jouw webshop horen. Voor een Magento bedankpagina geldt meer dan bij welke andere pagina: Je moet het ijzer smeden als het heet is.

Hieronder zie je een voorbeeld voor een bedankpagina van jouw Magento webshop. Neem contact op voor alle mogelijkheden en maak van jouw bedankpagina het startpunt van een uitstekende klantrelatie.

Checkout success

Wil je ook een mooie checkout success pagina?

Klik op de onderstaande knop en ik geef vaak al binnen 4 uur een reactie.

Stuur vrijblijvend een e-mail