MarcelMedia is door brancheorganisatie Nederlandse geregistreerde Webdesigners (NLGW) erkend als betrouwbare webdesigner en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel

MarcelMedia heeft een officieel NLGW keurmerk

NLGW staat voor ‘Nederlandse Geregistreerde Webdesigners’. Dit Keurmerk in ontstaan door het ongenoegen van bij KvK geregistreerde webdesigners over de prijzen van websitesites bij de hobbyist.

Waarom een keurmerk voor Webdesigners?

Steeds meer hobbyisten bieden webdiensten aan bij het bedrijfsleven. Deze groep hobbyisten is voor de KvK geregistreerde webdesigners een fiscaal oneerlijke concurrentie. Het keurmerk NLGW biedt het Nederlandse bedrijfslevende de mogelijkheid om uit te zoeken of het bedrijf een NLGW en KvK geregistreerde webdesigner is.

Dat is voor de ondernemer beter en is fiscaal voordeliger, daarbij voorkomt het lastige vragen van overheden bij het inleveren van financiele jaarcijfers. NLGW en KvK geregistreerde webdesigners kunnen je wensen vertalen naar een succesvolle website die bijdraagt aan de plannen en doelstellingen van je bedrijf. Het keurmerk NLGW behartigt de belangen van haar leden in de ruimste zin van het woord, met name voor een gezonde en eerlijke concurrentie.

Nederlandse geregistreerde Webdesigners