Ik ontwikkel uw osCommerce webshop met de laatste technieken en zorg voor SEO, betalingsmogelijkheden en meer. Geschikt voor startende ondernemers en particulieren.

osCommerce webshops

Een osCommerce webwinkel is bij uitstek geschikt voor startende ondernemers en particulieren die hun producten willen verkopen via internet. Met meer dan 12 jaar ervaring ontwikkel ik uw webwinkel overeenkomstig al uw wensen, compleet met veilige betaalmethodes, Responsive Design en SEO geoptimaliseerd. osCommerce kent voor mij geen geheimen meer. Ook voor het aanpassen of ombouwen van een osCommerce webshop bent u bij mij aan het juiste adres.

osCommerce screenshot
osCommerce webshops bij MarcelMedia:
  • Geschikt voor startende ondernemers en particulieren
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Geen standaard installatie, volledig uitgewerkt
  • Overal toegang tot uw webshop

Webshop met de laatste technieken

Het is belangrijk dat uw webshop meegaat met de laatste technieken. U wilt natuurlijk uw klanten de best mogelijke service bieden en ik kan dat voor u realiseren. Een webshop met zoekmachine vriendelijke URL’s hoort daarbij. Maar denk bijvoorbeeld ook aan handige en veilige betaalmethodes als PayPal en iDEAL, datafeeds en kortingscodes die specifiek zijn voor uw webwinkel. Daarnaast verzorg ik de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van uw webshop. Ik zorg voor unieke teksten, Metatags en pakkende productbeschrijvingen, alles met als doel om uw webshop beter vindbaar te maken voor de zoekmachines.

Ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning

Ik ben van mening dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer de ontwikkeling, optimalisatie en de ondersteuning van uw webshop door dezelfde persoon gedaan wordt. Bij het ontwikkelen en optimaliseren van uw webshop maak ik gebruik van eigen technieken op basis van uw wensen. Vanzelfsprekend help ik u bij de technische ondersteuning van uw osCommerce webwinkel, indien nodig. Dit alles realiseer ik voor een scherp tarief. U heeft al een complete osCommerce webshop vanaf €299,-.

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke project?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en bijbehorende prijsindicatie.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.