Ik ontwikkel osCommerce webshops met de laatste technieken en zorg voor SEO, betalingsmogelijkheden en meer. Geschikt voor startende ondernemers en particulieren.

osCommerce

Een osCommerce webwinkel is bij uitstek geschikt voor startende ondernemers en particulieren die hun producten willen verkopen via internet. Met meer dan 12 jaar ervaring ontwikkel ik je webwinkel overeenkomstig al je wensen, compleet met veilige betaalmethodes, Responsive Design en SEO geoptimaliseerd. osCommerce kent voor mij geen geheimen meer. Ook voor het aanpassen of ombouwen van een osCommerce webshop ben je bij mij aan het juiste adres.

osCommerce screenshot
osCommerce webshops bij MarcelMedia:
  • Geschikt voor startende ondernemers en particulieren
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Geen standaard installatie, volledig uitgewerkt
  • Overal toegang tot uw webshop

Webshop met de laatste technieken

Het is belangrijk dat je webshop meegaat met de laatste technieken. Je wilt natuurlijk jouw klanten de best mogelijke service bieden en ik kan dat voor je realiseren. Een webshop met zoekmachine vriendelijke URL’s hoort daarbij. Maar denk bijvoorbeeld ook aan handige en veilige betaalmethodes als PayPal en iDEAL, datafeeds en kortingscodes die specifiek zijn voor je webwinkel. Daarnaast verzorg ik de zoekmachine-optimalisatie (SEO) van je webshop. Ik zorg voor unieke teksten, Metatags en pakkende productbeschrijvingen, alles met als doel om je webshop beter vindbaar te maken voor de zoekmachines.

Ontwikkeling, optimalisatie en ondersteuning

Ik ben van mening dat het beste resultaat behaald wordt, wanneer de ontwikkeling, optimalisatie en de ondersteuning van je webshop door dezelfde persoon gedaan wordt. Bij het ontwikkelen en optimaliseren van je webshop maak ik gebruik van eigen technieken op basis van jouw wensen. Vanzelfsprekend help ik je bij de technische ondersteuning van jouw osCommerce webwinkel, indien nodig. Dit alles realiseer ik voor een scherp tarief. Je hebt al een complete osCommerce webshop vanaf €299,-.

Meer over osCommerce?

Ik vertel je graag meer over wat ik kan doen met osCommerce en hoe ik jou het beste kan helpen.
Dus bel gerust met 013-2340045 of stuur mij een e-mail bericht

Marcel

Mijn naam is Marcel Maagdenberg, een Freelance Webdesigner uit Tilburg. Ongeveer 14 jaar geleden heb ik ontdekt dat mijn passie ligt bij het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Mijn dienstverlening gaat verder dan het leveren van een website. Juist ook het verbeteren van bestaande websites beschouw ik als een interessante uitdaging.

Ik ben er voor iedereen die op zoek is naar een gedreven osCommerce freelance ontwikkelaar om een website te realiseren die volledig past bij wensen. Is er een technisch mankement, wil je nieuwe functionaliteiten toevoegen of kom je ergens niet uit? Ik help je graag verder.
Meer over osCommerce