Een professionele website die eenvoudig door u is bij te houden?
Kies voor WordPress! Gebruiksvriendelijk en makkelijk en overal bereikbaar!

Uw nieuwe website in WordPress

WordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld, vanwege de
eenvoud en de mogelijkheden. Ik ontwikkel professionele WordPress websites, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van eigen code en goede plug-ins. Dit heeft als voordeel dat ik uw website volledig kan onderhouden en de optimale performance kan garanderen. Bij het ontwikkelen van uw WordPress website maak ik gebruik van een professioneel framework, met basisfunctionaliteiten zoals widgets en custom post types. Ideaal voor een snelle oplevering van uw website.

Wordpress screenshot

WordPress website bij MarcelMedia:
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen extra kosten voor nieuwe updates
  • Overal toegang tot uw WordPress website

Een complete WordPress website

Ik ontwerp en ontwikkel uw WordPress website van A tot Z. Op basis van een visueel ontwerp ga ik in de front-end development fase aan de slag met de opmaak van de website. Ik zorg er standaard voor dat uw website compatibel is met de meest gebruikte browsers van het moment, waaronder Firefox, Internet Explorer 8 en hoger, Safari en Google Chrome. Uiteraard ontwikkel ik ook een responsive website, zodat klanten u ook via hun smartphone of tablet moeiteloos kunnen bereiken. Standaard zorg ik ook voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en een optimale snelheid voor uw website. Voordat ik de site online zet, wordt deze uitvoerig getest en pas bij een perfecte werking gaat uw website het web op.

De kosten voor een WordPress website

Het ontwerpen en ontwikkelen van uw WordPress website is voor mij een uitdaging. Ik lever maatwerk op basis van uw wensen. Ik maak geen gebruik van gekochte templates, tenzij u anders wenst. Ik maak websites op maat van 0 af aan opgebouwd. U heeft al een complete op maat gemaakte WordPress website vanaf €299,- (exclusief BTW). Ter indicatie, de meeste websites die ik ontwikkeld heb, kwamen uit op een bedrag tussen de €299,- en €999,- (exclusief BTW).

Bent u benieuwd naar de kosten voor uw specifieke project?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en bijbehorende prijsindicatie.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.