Een professionele website die eenvoudig is bij te houden?
Kies voor WordPress! Gebruiksvriendelijk en makkelijk en overal bereikbaar!

Een nieuwe website in WordPress

WordPress is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld, vanwege de
eenvoud en de mogelijkheden. Ik ontwikkel professionele WordPress websites, waarbij ik zoveel mogelijk gebruik maak van eigen code en goede plug-ins. Dit heeft als voordeel dat ik jouw website volledig kan onderhouden en de optimale performance kan garanderen. Bij het ontwikkelen van jouw WordPress website maak ik gebruik van een professioneel framework, met basisfunctionaliteiten zoals widgets en custom post types. Ideaal voor een snelle oplevering van jouw website.

Wordpress screenshot

WordPress website bij MarcelMedia:
  • Mobiel, Tablet en Desktop vriendelijk
  • Zoekmachine vriendelijk opgebouwd
  • Makkelijk pagina’s aanpassen en beheren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Geen extra kosten voor nieuwe updates
  • Overal toegang tot jouw WordPress website

Een complete WordPress website

Ik ontwerp en ontwikkel WordPress websites van A tot Z. Op basis van een visueel ontwerp ga ik in de front-end development fase aan de slag met de opmaak van de website. Ik zorg er standaard voor dat deze website compatibel is met de meest gebruikte browsers van het moment, waaronder Firefox, Internet Explorer 8 en hoger, Safari en Google Chrome. Uiteraard ontwikkel ik ook een responsive website, zodat klanten je ook via hun smartphone of tablet moeiteloos kunnen bereiken. Standaard zorg ik ook voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) en een optimale snelheid voor jouw website. Voordat ik de site online zet, wordt deze uitvoerig getest en pas bij een perfecte werking gaat jouw website het web op.

De kosten voor een WordPress website

Het ontwerpen en ontwikkelen van jouw WordPress website is voor mij een uitdaging. Ik lever maatwerk op basis van jouw wensen. Ik maak geen gebruik van gekochte templates, tenzij je anders wenst. Ik maak websites op maat van 0 af aan opgebouwd. Je hebt al een complete op maat gemaakte WordPress website vanaf €399,- (exclusief BTW). Ter indicatie, de meeste websites die ik ontwikkeld heb, kwamen uit op een bedrag tussen de €499,- en €1999,- (exclusief BTW).

Ben je benieuwd naar de kosten voor jouw specifieke project?
Neem dan vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek en bijbehorende prijsindicatie.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.