Ik raad u altijd aan om een WordPress maatwerk website te laten maken. Het is weliswaar niet de goedkoopste optie, maar u bent er wel zeker van dat uw website helemaal aansluit bij uw wensen.

WordPress maatwerk

Wanneer u niet kiest voor een standaard WordPress template, komt u uit bij maatwerk. Een volledige website die helemaal is aangepast aan uw wensen. Ook WordPress maatwerk kent natuurlijk voor- en nadelen.

WordPress maatwerk voordelen

Het grootste voordeel is dat u uw website volledig naar wens kunt inrichten. Het ontwerp bij WordPress is 100% flexibel en op elk moment aan te passen. De benodigde software wordt natuurlijk op basis van uw behoeften ontwikkeld, waardoor u geen last heeft van onnodige functies die uw website traag maken. Bijkomend voordeel is dat WordPress nauwelijks beperkingen kent bij het ontwikkelen van een website. Hierdoor kunnen doorgaans al uw wensen probleemloos worden uitgevoerd.
  • Profijt van een veel beter werkende website
  • 100% flexibel en op elk moment aan te passen
  • Geen onnodige functies of plugins
  • Stuk veiliger dan template websites
  • Lage onderhoudskosten

WordPress maatwerk nadelen

Eigenlijk kleeft er maar één nadeel aan een WordPress maatwerk site: een hoge investering. Een volledig op maat gemaakte website kost nu eenmaal geld, maar na de eenmalige investering heeft u wel jarenlang profijt van een veel beter werkende website dan wanneer u kiest voor een standaard template.

  • Hogere investering

Veiligheid

Maatwerk WordPress sites zijn daarnaast een stuk veiliger dan template websites. De mate van beveiliging is namelijk een stuk hoger en de gebruikte plug-ins zijn normaal gesproken minder gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Zo kunt u er zeker van zijn dat de informatie op uw website goed is dichtgetimmerd.

Het derde voordeel zijn de lage onderhoudskosten. Een WordPress maatwerk site heeft minder last van updates van de WordPress core of updates van plug-ins, omdat deze minder invloed hebben op de weergave van uw website.

Mijn Advies

Ik raad u altijd aan om een WordPress maatwerk website te laten maken. Het is weliswaar niet de goedkoopste optie, maar u bent er wel zeker van dat uw website helemaal aansluit bij uw wensen. Bij een template bent u altijd gebonden aan de limitaties van het template.

Wilt u vrijblijvend overleggen over de beste mogelijkheid voor uw website?
Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor uw situatie.

Vaak al binnen 4 uur krijgt u een persoonlijk antwoord.