Ik raad u altijd aan om een WordPress maatwerk website te laten maken. Het is weliswaar niet de goedkoopste optie, maar u bent er wel zeker van dat uw website helemaal aansluit bij uw wensen.

WordPress maatwerk

Wanneer je niet kiest voor een standaard WordPress template, kom je uit bij maatwerk. Een volledige website die helemaal is aangepast aan jouw wensen. Ook WordPress maatwerk kent natuurlijk voor- en nadelen.

WordPress maatwerk voordelen

Het grootste voordeel is dat je jouw website volledig naar wens kunt inrichten. Het ontwerp bij WordPress is 100% flexibel en op elk moment aan te passen. De benodigde software wordt natuurlijk op basis van jouw behoeften ontwikkeld, waardoor je geen last heeft van onnodige functies die je website traag maken. Bijkomend voordeel is dat WordPress nauwelijks beperkingen kent bij het ontwikkelen van een website. Hierdoor kunnen doorgaans al je wensen probleemloos worden uitgevoerd.
  • Profijt van een veel beter werkende website
  • 100% flexibel en op elk moment aan te passen
  • Geen onnodige functies of plugins
  • Stuk veiliger dan template websites
  • Lage onderhoudskosten

WordPress maatwerk nadelen

Eigenlijk kleeft er maar één nadeel aan een WordPress maatwerk site: een hoge investering. Een volledig op maat gemaakte website kost nu eenmaal geld, maar na de eenmalige investering heb je wel jarenlang profijt van een veel beter werkende website dan wanneer je kiest voor een standaard template.

  • Hogere investering

Veiligheid

Maatwerk WordPress sites zijn daarnaast een stuk veiliger dan template websites. De mate van beveiliging is namelijk een stuk hoger en de gebruikte plug-ins zijn normaal gesproken minder gevoelig voor aanvallen van buitenaf. Zo kun je er zeker van zijn dat de informatie op jouw website goed is dichtgetimmerd.

Het derde voordeel zijn de lage onderhoudskosten. Een WordPress maatwerk site heeft minder last van updates van de WordPress core of updates van plug-ins, omdat deze minder invloed hebben op de weergave van jouw website.

Mijn Advies

Ik raad je altijd aan om een WordPress maatwerk website te laten maken. Het is weliswaar niet de goedkoopste optie, maar je bent er wel zeker van dat jouw website helemaal aansluit bij je wensen. Bij een template ben je altijd gebonden aan de limitaties van het template.

Wil je vrijblijvend overleggen over de beste mogelijkheid voor jouw website?
Neem contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden voor jou situatie.

Vaak al binnen 4 uur krijg je een persoonlijk antwoord.