Giropay

Giropay

Voeg Giropay toe aan jouw webshop!

Giropay is erg populair in Duitsland en daarmee ideaal als je webshop zich richt op de Duitse consument. Een betaling via deze betaalmethode lijkt veel op het betaalproces van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Ruim 80% van de Duitse banken heeft een aansluiting met Giropay. Hierdoor heb je een bereik van 40 miljoen potentiële klanten voor je webshop.

 • Heeft een groot bereik van bijna 40 miljoen klanten
 • Betalingen zijn 100% gegarandeerd
 • Beschikbaar voor zowel de Duitse als Oostenrijkse consument
Meer informatie over Pay.nl

Giropay koppelen aan je WooCommerce of Magento webshop?

Met onze webshop plugins is de installatie zo geregeld!

Wil je de betaalmethode Giropay aan je webshop toevoegen? Met onze webshop plugins is de installatie zo geregeld. Het gebruik van deze plugins is gratis en je hebt de keuze uit verschillende mogelijkheden. Ook zijn er Giropay koppelingen mogelijk met webshops zoals WooCommerce, Magento, Shopware, Shopify, CsCart, Opencart, VirtueMart, OsCommerce, Elisa, HikaShop, Ecwid, PrestaShop, ZenCart, CubeCart, MiwoShop, Ubercart, Drupal commerce, NopCommerce, J2Store, Typo3 Multishop, Pronamic, Mycred, WHMCS, Hostbill, Logic4, MplusKassa, Bigcommerce, Lightspeed en Afosto.

Giropay betaalmethode

Wat is Giropay?

Giropay wordt gebruikt in Duitsland en Oostenrijk.

Een webshop die Giropay aanbiedt als betaalmethode is vooral interessant als je jouw producten online aanbiedt in Duitsland. Het is een laagdrempelige en gegarandeerde betaalmethode; transacties verlopen rechtstreeks via de bankomgeving van de consument. Ongeveer 75% van de Duitse consumenten heeft een Giropay betaalkaart en kan dus gemakkelijk een betaling verrichten met deze betaalmethode. Ook kunnen Oostenrijkse consumenten kunnen gebruik maken van deze betaalservice.

Wanneer de consument ervoor kiest om met Giropay te betalen, hoeft hij geen kaartgegevens in te vullen. Het betaalscherm heeft de bekende look en feel van de betaaloptie. Dit geeft klanten een veilig en vertrouwd gevoel wanneer ze winkelen in jouw webshop.

Iedere betaling met deze Duitse betaalmethode start met het invullen van de bankcode en het rekeningnummer. Hierna volgt de inlogprocedure die per bank verschilt. Vervolgens doorloopt de consument het identificatieproces. Dat wil zeggen dat alleen de pashouder een betaling succesvol kan afronden wat inhoudt dat iedere Giropay betaling altijd gegarandeerd is. Hierdoor loop je als ondernemer geen risico’s op terugboekingen.

De voordelen van Giropay op een rij

Voeg Giropay toe aan jouw webshop

 • Heeft een groot bereik van bijna 40 miljoen klanten
 • Betalingen zijn 100% gegarandeerd
 • Beschikbaar voor zowel de Duitse als Oostenrijkse consument
 • Geeft direct inzicht in betalingen
 • Voor zowel de zakelijke als particuliere klant
 • Klanten betalen via de eigen betaalomgeving
 • Deze betaalmethode is beschikbaar vanaf het gratis Pioneer pakket
 • Eenvoudige installatie via de plugins van Pay.nl.

De betaaloptie Giropay wordt gebruikt in Duitsland. In België is Mistercash vergelijkbaar met Giropay en in Nederland is dit iDEAL.

Heb je behoefte aan meer informatie over Giropay? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

pay laptop

Waarom Pay. achter elke betaling?

Breedste aanbod betaaloplossingen

Groeien met je onderneming betekent dat je zoveel mogelijk relevante data en inzichten nodig hebt. Die vind je in het dashboard en de Pay. app. Voor je klanten biedt Pay. alle betaalmethoden die ze verwachten – en méér. Zo ontwikkel je een superieure customer experience en de hoogste conversie.

Pay heeft het breedste aanbod betaaloplossingen. Alle betaaloplossingen die je nodig hebt voor een optimale customer experience, online en in-store. Met de payment plugins van Pay. maak je snel en eenvoudig een koppeling met je webshop. Mis geen betalingen meer met de conversieverhogende features die Pay.nl biedt. Pay.nl bied persoonlijke service en technische ondersteuning zodat je altijd de controle houdt.

Registreer je nu en ontdek direct de voordelen van Pay.

Ontvang al binnen 15 minuten betalingen via Pay.’s alles-in-één betaalplatform.

Regel direct al je online and in-store betalingen.

Aanmelden bij Pay.nl